CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Jumaat, 1 Julai 2011

when u wake up, what the first thing u do?

assalamualaikum, hye semua.
selamat malam :)

manisnya kurma ni ! haaaa semputtt. *tiru ayat sepah kejap. hihi. seharian berblogjogging ke sana ke mari sampai kelajuan line tenet macam siput sesedut sangat membengangkan diri digagahkan jua.

oke, nak tanya ni selalu bila korang bangun tidur, apa selalu korang akan buat terlebih dahulu?

haha, korang de macam ni tak?
sumber: google.

kebiasaan aku selalu when i wake up, the first thing i do is check my phone. haaa, memang daa terlalu kebiasaan sangat2 laa dari dulu. kenapa? of course sebab tengok jam daa pukul berapa. sebab tak ada jam loceng.

selain tu konon-konon laa kot kot ada someone yang misscall or mesej kita. hihihi. sebab hobi aku bila nak tidur aku akan tukar mood kepada silent handphone!


haaa, bila daa macam ni memang harapan laa kalau aku nak perasan sesiapa yang call or mesej. time untuk beradu, janganlah kacau. hihihi. tapi tak kan aku sorang jee an, sah-sah gak korang macam ni juga an. kononnya nak mimpi indah tanpa diganggui oleh sesiapa. *sememangnya fakta.

lepas daa puas tengok check pape patut kat phone tu, baru laa terhegeh-hegeh nak kemas tempat tidur, gosok gigi, cuci muka,mandi, solat then sarapan and lakukan apa yang patut. tak gitu? huuu.

selepas tu baru laaa boleh senyum sampai ke telinga sebab dapat mesej 'selamat pagi cinta' dari yang tersayang.


p/s: kalau korang selalu bangun pagi, perkara pertama yang korang lakukan apa?


p/s: ada sesiapa tak yang terkena tipah tertipu dengan aku yang shoutbox dia de penjejak misteri 'siti nurhaliza'. sekali click jee rupanya blog PUAN RAHMAH DAUGHTERS punya kerja. hehe. aku saja jee tu nak testing, kasi gempak sikit. sebab aku belajar cara nak tinggkatkan trafik melalui shoumix dari blog sini. maaf yee pak2 ibu2. bukan selalu nak bergurau. peace ! :)








10 0000 awesome blogger says?:

nurul nadia nasir berkata...

bile bangun pagi..mende 1st yg saya buat ialah ke tandas!haha buang air dulu..then check nset..then on9!haha :)

Siti Zaleha berkata...

hahaha. itu lagi paling best

miss aiai berkata...

selalu tgok hp laa..kalo awal bole smbung tido lagi..ehee

Siti Zaleha berkata...

hahaah, paling terbaik

i am ain berkata...

bangun bangun pagi, cari kucing :) mesti!

Siti Zaleha berkata...

waaah, mesti kucing comel

Nobita Sensei berkata...

bangun tidur mestilah mengeliat terlebih dahulu.

hasLeE NEe berkata...

klu kite.. bgun je pagi mesti bukak mate dulu.. pastu tutup balik.. ehehhehe.. ;P

Siti Zaleha berkata...

hihihhi,

Siti Zaleha berkata...

nobita sensei: sama laa kdg2