CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Sabtu, 2 Julai 2011

"Ter...Pelanjat Boboi "

assalamualaikum, selaamt pagi :)
eh eh, ter......pelanjat boboi. hihihi.
Incik Zippo daa update segmen sini yang aku join hari itu. semuanya daa aku terjah mak aihh semua memang tak terkata senyuman dia, mampu senyum jeee sampai mak aku kata 'kau daa kenapa kak senyum sorang2,sewel?' haaaamikkk kau !

senyuman budak-budak kecik yang meleret-leret ni memang comel habis.

empunya sini : Alahai~~ tergoda i. :)

ala-ala baby Boboy Boi senyum tak ada gigi ni
empunya sini : hero comel khidmat pengurus rumah tanpa tangga Pn Aina dan En Mat P

senyuman tanpa kata-kata paling sesengal boleh koyak mulut
empunya sini

cecomel lote
empunya sini

senyuman paling menggoda sampai betul2 boleh buat nenek aku cakap "Ter...Pelanjat Boboi "
empunya sini : paling comel habis

p/s: aku? haha. korang tengok laa kat sini. haaa, baru eh eh, ter......pelanjat boboi. hihihi.


9 0000 awesome blogger says?: