CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Rabu, 1 Jun 2011

terkejut melampau !

assalamualaikum ! hye peeps !
oke, 1 hari 1 malam kekeringan idea. kerana tiada mood. err, ada kena mengena ke? okeoke, memang tengah gembira. gembira kenapa? kejap,kejap before tu aku terkejut sebab follower aku daa 30+. terima kasih daun keladi. dan orang yang ke 300 tu SHAFMECHY PUNYA BLOG. kalau rajin korang boleh laa pi jenguk2 blog dia. rasa dia nga buat 1 contest tu.

*tekan untuk tumbesaran kebesaran.

kedua, pagi tadi aku dapat berita dari housemate aku result final exam aku daa kuar. yess ! dengan excitednya untuk menge-check and DONE ! alhamdulillah so for so good lulus dengan cemerlangnya.

terlojak2 gembira aku dibuatnya terus call mom and she says to me 'tahniah akak, mak bangga. tak sia-sia usaha akak selama ni'. hati anak mana yang tak menangis bila mak daa cakap macam tu. berkat doa mak juga selama ni. thanks to ALLAH.

pada kawan-kawan yang sama batch dengan aku, congratulations guys ! tamat sudah memerah otak selama ni. HAHA!


p/s: sedih tak dapat kongsi kegembiraan ni dengan arwah ayah. andai dia masih ada lagi..............


4 0000 awesome blogger says?:

ZIPPO MILLER berkata...

alamak...i cemburukan u dah 300 lah...camne result cun ke can ?

siti zaleha berkata...

heee,alhamdulillah result tersangat CUN habis.

munirah berkata...

tahniah! :)

siti zaleha berkata...

terima kasih !