CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Khamis, 30 Jun 2011

SEGMEN | "SENYUM...TAK PERLU KATA APA-APA"

assalamualaikum, hye kawan-kawan. *auww,ayat gediks melampau,euwww.
hooo, join segmen lagi. suka bebenor join-join segmen ni. kali ni join segmen oleh Incik Zippo. huh, daa laa 1st segmen Incik Zippo hari tu tak dapat join, sebab line tenet macam 'demm'. sentap hati mak tahu Incik Zippo, tak dapat join hari itu. hihihih. kali ni tak mahu ketinggalan. *sudah kemerepekan melampau !

segmen ni adalah untuk merapatkan hubungan antara blogger2 yang lain, kalau bukan kita, siapa lagi yang nak menyokong blogger-blogger lain kan kan.

nak join untuk syarat-syaratnya click sini. Incik Zippo ini picture PRDSB mahu letak muka paling serabai !


*hambik kau muka macam mintak penampar sebelah kaki.

tag?

p/s :
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
tak perlu kata apa-apa
Senyum sampai LEBAM ! :)

24 0000 awesome blogger says?:

ZIPPO MILLER berkata...

ala ala comelnye wakakakak

Siti Zaleha berkata...

hihihih, eleh zippo.


maceh, malu ^^

WidadCutieyGirlZ StorY berkata...

pewwwiittt..anak sape la ni ;)

Siti Zaleha berkata...

hihihih, anak PUAN RAHMAH. keh3.

Rozuan Ismail berkata...

haha.cumel dia senyum.sekali dengan tangan lagi ye

Siti Zaleha berkata...

rozuan ismail : maceh,maceh. hihi.

daa kata senyum jeee, tak perlu kata apa2.

Alexandriana Alia berkata...

senyum je tengok pic tu hehehe.

Siti Zaleha berkata...

alexandriana alia: hehehe,

malu ^^

Aina berkata...

senyum sampai lebam yer...hihi cute gak pose cam tu:)

Siti Zaleha berkata...

aina: hehe, jum senyum sampai lebam habis !

hyemynameisrasyid berkata...

^^

Siti Zaleha berkata...

:)

myhatiku berkata...

cantik luar hey cantik dlm hey..:D
indahnya jumaat

syafiqakarim berkata...

haha phewit.. tergoda you

Siti Zaleha berkata...

myhatiku: hihih.

Siti Zaleha berkata...

syafiqakarim: auww, tergoda gk. hihihih

ZIPPO MILLER berkata...

Senyum x PERLU KATA APA-APA....

Segment Update

hyemynameisrasyid berkata...

^^(sekali lagi senyum kat sini dan xkata apa2 jugak)

-Alahai~

Siti Zaleha berkata...

zippo : oke

Siti Zaleha berkata...

hyemynameisrasyid: alahai.

Cik Meyo berkata...

haha. cute and nice! :D

Siti Zaleha berkata...

cik meyo : hihih, maceh

sakura_sue berkata...

hye siti.. senyum x perlu kate ape-ape.. :)

Siti Zaleha berkata...

sakura: hye sajura. hiihhihi