CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Khamis, 9 Jun 2011

nak shout ni ! adakah anda seorang yang kacak / cun ?

assalamualaikum , hye peeps !
haaa, nak shout ni ! adakah anda seorang jejaka yang kacak atau gadis cun ? anda rasa anda sudah cukup kacak atau cun ? kalau anda rasa sebegitu, sesuai laa korang join contest ni PENCARIAN JEJAKA KACAK VS GADIS CUN. cepat sebelum penyertaan di tutup ! haha.

tadi aku saja jee search kat facebook, perkataan "PENCARIAN". tetiba keluar page ni.

*click untuk tumbesaran.

page PENCARIAN JEJAKA KACAK VS GADIS CUN. haaa, pe lagi terus laa tekan like. rupanya page tu adalah sebuah contest. tak tahu laa admin page tu siap. uishh, gempak beb. aku pi usha album kat page tu, ramai gak yang join tu.

anda mahu berminat ? haha. boleh laa baca syarat-syarat dia kat bawah ni dulu.

*hamik kau, cukup besar post tu.

yang paling kelakar, picture sesiapa yang menang or banyak vote akan dijadikan profile picture selama 1 bulan. haa, ingatkan ada menag hadiah gempak2 ke apa. tu jee hadiahnya. macam ni punya page pun ada gak ea? agak-agak siapa yang nak more glamorous dari adik adinda milano evans tu, sesuai sangat laa masuk contest macam tu. mesti gempak punya laa ! macam-macam hal laa sekarang ni, cenggini pun jadi juga kat fb eh? =,=

dari masuk segala jenis begitu, lebih baik laa tempek muka tu kat depan cermin. lagi baguih beb ! puas hati. haha ! #just joking.


p/s: aku rasa aku cun gak, tapi malu laa nak tempek muka kat page tu. segan nanti terlampau glomours pula. #buat muka mintak penampar sedepa. :)




4 0000 awesome blogger says?:

ayanuts berkata...

he..he..ada gak contest cam tu

amy azuha berkata...

aish..! memalukan je contest cmni..huhu

Isteri Encek Bard berkata...

ader gak contet cam nie.. adeh.. grrrr

siti zaleha berkata...

ayanuts: mmg de pn.

amy: haha

IEB: mmg ada kak.