CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Sabtu, 25 Jun 2011

FAKTA : 10 jenis RUMAH TERKECIL menarik sini !

assalamualaikum, hye peeps !
selamat petang.
bosan,bosan. sedih aku kempunan tak dapat makan nasi minyak kawan aku hari ni. heee, tak ada partner nak teman. hihihi. *muka nak mintak penumbuk lebam sebelah mata. daa, tak dapat pergi memerap lerh jee kat rumah. sob3. oke, daa stop intro tak berbayar. :)

straight to the point, jum tengok apa yang aku jumpa tadi. tadi tengah best2 cari info, terjumpa satu artikel ni 10 RUMAH TERKECIL DI DUNIA. huuu, comel2 jee rumah dia ni. ada gak orang buat rumah kecik2 ni, tapi cukup 1 orang jee laa duduk. kalau ramai-ramai mahu tak roboh rumah tu bhai. daa, jum usha !

#ECO HOME

ouhh, sangat kecil laa sangat. tapi mana laa bilik air dia erk?

#HERMIT'S CABIN

rumah ni ia hanya mempunyai satu katil bujang bilik dengan sebuah dapur.

#WILLIAMS CABIN

ia mempunyai sebuah dapur dan sebuah bilik mandi.

#POSH VILLA
rekaan rumah ni nampak mewah sikit.

#NARROW HOUSE

tinggi betul rumah ni. :)

#BOX HOME

rumah ni membentuk sebagai sebuah kotak

#TREE HOUSE

rumah ni juga mesra alam sekitar.

#TORONTO'S TINY HOUSE

ia kelihatan betul-betul comel

#THE WORLD'S NARROWEST HOUSE

rumah ni keluasan dia 1m jee mengembang ke arah sebahagian rumah belakang.

#HOUSE ON WHEELS

sesiapa yang berasa merindui kampung halaman, rumah ni yang sempurna untuk anda.

korang pilih mana satu? haha. kalau aku jenis kaki jalan, aku nak rumah #house on wheels tu. haha. tak payah nak risau rumah kena masuk perompak ke apa. dijamin selamat.

picture: www.fugox.com
p/s: nak rumah banglo sebiji 50 tingkat boleh? muahaha. :)


2 0000 awesome blogger says?:

LittleGurl berkata...

kite pun nk rumah bertayar tu jugak!

Siti Zaleha berkata...

hehe, nak juga ea. weehu. geng3.