CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Rabu, 18 Mei 2011

no more MALWARE ! nyahh kau jauh-jauh!

salam,hye readers :)
hamik padan muka aku,daa 1weeks lebih tak berupdate. sekali nak bukak semalam untuk update,tetiba kena MALWARE. macam haremm. terus tak tahu nak duduk diam laa. macam mana nak remove tu. risau mak nyahh ! eh eh.

ni puncanya!

daa tanya sana,tanya sini. emel sana,emel sini, google sana,google. hampehh,tetap tak menjadi juga. memang macam cacing kepanasan laa semalam.

akhirnya baru tadi dapat jalan penyelesaiannya. terima kasih kepada INCIK SHAHRUL IZWAN daa tolong selesaikan masalah aku. rupanya berpunca dari energy saving mode aku. uh,nasib nasib. alhamdulillah. tadi pun aku try tengok tempat blog aku amik tutorial energy saving mode tu pun kena malware gak. lega sikit.

hope lepas ni tak ada kena lagi. err,menangis tak berdarah aku. *memang pun nangis tak berdarah,keluar air mata jee. haha. saja. pada sesiapa,berjaga-jaga eh. elakkan sesangat. risau aku dibuatnya. :)



p/s: thanks again SHAHRUL IZWAN :)

9 0000 awesome blogger says?:

M Fizan berkata...

masalah kita sama..
cuma org jer berbeza..huhu
:)

siti zaleha berkata...

laa,yeka. hehe. :)

zippo miller berkata...

Sy x suke Mel at the where? hahah

siti zaleha berkata...

zippomiller: hehe. mmg pn. DISLIKE,DISLIKE

Syafiq Rosli berkata...

hehe..cayalah..hidup tanpa malware..:)

Shahrul Izwan berkata...

sama2! no biggie!
mana yg saya tau saya tolong! :D

siti zaleha berkata...

syafiq:hehe

shahrul izwan : heee. :)

nur ikhyar dee berkata...

nak amik jugak la..blog saya pun kena malware jgk :(

siti zaleha berkata...

kena gk ea?