CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Khamis, 26 Mei 2011

kreatif !baby comel ni jadi model tengah syok tidur

assalamualaikum ! heyya selamat malam !
oke,masa aku nga reblogged dekat tumblr, aku jumpa lebih 10 picture of baby kiut miut ni. sumpah, memang comel habis ! siapa suka baby ? suka tak suka tak? *sambil angkat tangan, mata ke bawah. haha. of course laa suka, macam nak gigit2 jee tak pun cubit2 jee pipi tembam baby tuh. apa yang aku jumpa kesemua picture ni boleh pula baby comel ni jadi model of photoshoot tengah syok tidur.

pula tu tak nak kreatif pula an, picture2 yang diorang amik ni tak nak kreatif pula an. siapa laa mak bapak baby ni an? sporting habis buat photoshoot baby dia orang nga tidur pula tu.

jum tengok gaya2 picture baby ni

suka sangat background yang ni, comel sangat uh. eee~~



oke, daa puas tengok. geram jee.
terima kasih sudi membaca. :)



p/s: sumpah ! comel gila.








7 0000 awesome blogger says?: