CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Jumaat, 6 Mei 2011

CONTEST : Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!

salam,hye readers. :)
contest,CONTEST,contest lagi. entah menang entah tak. harap-harap menang laa kalau ada rezeki. *wink,wink :). dan diTAG sekali lagi sama WIDAD ARIFFIN. thanks dear. contest ni dianjurkan dari blogger CIK AISH. comel sangat orangnya. mari teruskan
.
.
.


seperti biasa mahu join,kena laa letak banner laa an. macam tak biasa pula. haha. yang mahu join,sila click sini untuk lihat syarat-syaratnya.by the way,saya suka tengok blog CIK AISH ni comel jee and simple. serious comel !

tag:

p/s : kalau menag ni,memang selama 1 bulan tak payah topup lerh. waaa,masyuk-masyuk. HAHA !

4 0000 awesome blogger says?:

Shahrul Izwan berkata...

thanx tag! contest iklan free awak da join? :)

siti zaleha berkata...

shahrul : sama2,belum sebentar lagi kot

Shahrul Izwan berkata...

oh okay! saya blom join lg contest iklan tu..
bila tutup ek? lupa larh..

siti zaleha berkata...

sy lupa pula. cuba check kat wall post kamu and masuk kat belog tuan tu. :)