CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Ahad, 8 Mei 2011

cenggini punya fan page pun wujud juga ke?

salam and selamat tengahari readers. :)
online free sambil menikmati makan di mcdonalds larkin itu sangat seronok. huwaa,alhamdulillah kenyang. bluurpp ! *tak senonoh punya anak dara.

masa aku tengah godeh-godeh kat dalam fb ni,aku terjumpa satu fan page ni. tengok picture bawah ni
.
.
.

*sila click untuk tumbesaran itu penting. terima kasih :)


u'all know what apa aku jumpa ? *dengan nada excited. aku jumpa page PERSATUAN GAY MALAYSIA KEBANGSAAN. holaaa,page cenggini pun wujud jugak an. tak sangka aku. pula tu bila aku like,ramai gila lelaki yang berstatus *** ni likes kat situ. ish,ish,ish T____T. apa mahu jadi.



terima kasih sudi baca
p/s: bertaubat laa ke pangkal jalan :)


7 0000 awesome blogger says?:

zacky ~786~ berkata...

blk ke pangkal jln :D

siti zaleha berkata...

betul,betul,betul. heheh

~~Ticer Wann~~ berkata...

beringatlah... banyak dah tanda-tanda yang Allah beri...

jemput ke blog.. :)

Shahrul Izwan berkata...

tu la pasal!
memang xdek akal diorg ni!
memalukan nama Malaysia jer! :(

siti zaleha berkata...

ticer wann: yups,benar kata anda

shahrul izwan : mmg xde akal pn

Nica berkata...

ish, macam tu pun ada kan. hu hu

siti zaleha berkata...

nica: de laa