CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Sabtu, 7 Mei 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011



salam,hye readers. :)
yess~~ BEN ASAHAARI gegar blog sekali lagi. wajib JOIN sebelum terlambat. BA kata daa 400 blog yang join. yang mahu join boleh click sini. sebelum tu ringan-ringankan laa tangan anda untuk mengundi abg BA. :)

hadiahnya:
1. 3x domain untuk setahun
2. 3x RM 30 Prepaid dalam malaysia jee
3.???

cepat-cepat join. :)


p/s: abg BA open table kalau dia menang undian tu. chaiyook abg BA !^___^

6 0000 awesome blogger says?:

Fauzie Jasmani berkata...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

siti zaleha berkata...

fauzi : thnx. boleh jee. hehe.

Muhammad Khairul Fahmi berkata...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

siti zaleha berkata...

fahmi : mekasih

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jum main Layang-Layang dengan Nadh nak?

siti zaleha berkata...

frame+lenses: thnx