CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Khamis, 21 April 2011

lama ke baru,KENAPA NI??

salam..
hey readers,bloggers and kamu-kamu semua.
eh eh, apa yang lama apa yang baru dan kenapa ni?? yeye, tadi aku nak on account TWITTER aku.
terkejut beruk kejap alkisah macam orang jakun cikit. apa yang aku jakun sangat huh! ni huh, tengok ni






twitter daa berwajah baru. tweet-tweet,comel laaa.
*jakun sekejap. ^___________^.

sementara aku on laa sekali account formspring aku ni. alih-alih jee tak boleh nak bukak. boleh pula dia kata:

Oh no! We’ve been temporarily overwhelmed by burning questions!

For updates, check out our Status Blog & Twitter feed.




grr~~ T________T
buat hal pulak kau time aku nak bukak,kononnya sedang rajin lerh nak menjawab segala mende soalan-soalan yang ada dalam tuh. huhu! :)



p/s: tak ada modal nak story. MALAS! :)




2 0000 awesome blogger says?:

Zuraidah berkata...

Tuh la pasal. Semalam nak buka FS pun tak boleh. Aish. =.=

siti zaleha berkata...

hee :)