CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Jumaat, 22 April 2011

KUBUR BERTARAF 5STAR

salam..
hye readers,bloggers and kamu-kamu semua. hoho! cerita menarik ni aku godeh-godeh dekat OH! TIDAK. pernah dengar tak kubur bertaraf 5 star. haaaaa,jangan memain. ingat hotel-hotel bertaraf antarabangsa jee ada 5 star? kubur pun ada tau bertaraf 5 star. lagi selesa woo! macam kat rumah banglo gitu. rumah aku pun tak ada laa macam tu sekali. haha.

mai selongkar sini:









gambar sumber OH! TIDAK


see,cantikkan? macam bilik woo hias cantik2 sebegitu. btw,ini kubur kristian kat LUBNAN. korang boleh baca dekat sini. ada juga yang nak buat macam ni kan,untung betul si mati. hishh,orang mati bawa amal ibadat. ni mati bawa segala macam harta benda dunia. aduhai.. agaknya mereka tak nak si mati boring kot. :)


p/s: beringat-ingat laa yee :)

9 0000 awesome blogger says?:

cik yuz berkata...

laptop xde??kot2 bley layan pesbuk time boring...haha

AwieKashi berkata...

macam nie pun ade ke??
komp0m2 org datang tgk esonya curik!
HAHAHA!

siti zaleha berkata...

cik yuz: haha. tu xtw laa. kalau ada seronok gk an

awie: haha. tahu tak pe.

AwieKashi berkata...

abis la barang kat dalam tu..

siti zaleha berkata...

haha. buat rugi jee letak hias cntik2 kat situ

AwieKashi berkata...

kasi kat saya lagi bagus,,
leh saya lelong!
ngee

siti zaleha berkata...

ngeee pi mintak sana kat LUBNAN. haha

nurul_diya m. nor al-haj berkata...

macamlah dah mati nnt dapat rasa semua benda tue..adesshhh...~~

siti zaleha berkata...

haha.entah laa budaya diaorang tu.