CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Jumaat, 15 April 2011

jawatan kosong diperlukan segera!

hey readers,stalkers,bloggers,kawan-kawan. :)

auchuum!!*selesema berpanjangan. seminggu tak berupdate. malas bebenor kebelakangan ni. oke,daa cukup laa alasan tu. nanti korang bosan pulak an. mai,mai sini nak shout!! ada JAWATAN KOSONG menanti anda. bagi sesiapa yang sedang menanam anggur kat belakang,depan,kiri,kanan uma tu atau yang sedang mencari kekosongan kebosanan sini,sini. ada peluang keemasan untuk anda. rugi woooo kalau anda tak sertai!

peluang ini hanya datang sekali-sekala. bukan berkali-kali,bukan beribu kali atau berbillion kali-kali. tapi hanya SEKALI! serious ni. peluang sangant berbaloi-baloi. pendapatan sangat marvellous dan elaun juga disediakan. kelayakan harus dipatuhi.


bagi yang berminat sila ke hadapan PC anda sekarang! reka ayat resume anda,sediakan gambar berukuran passport A4 sebesar 6inchi 1/2. pastikan gambar anda berpakaian kemas2,jangan selekeh-selekeh. sudah siap and ready pastikan semua detail2 anda menepati citarasa semua.

anda boleh ke ditemuduga mengikut senarai kelayakan dan keistimewaan anda. jangan gabra dan jangan takut. hehe. mahu lihat kelayakan dan tarikh tutupnya di................


sila scroll ke bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


maaf,anda telah tipah tertipu. haha. jadikan sebagai hikmah ada kebenarannya, :)

p/s: subhanallah!

2 0000 awesome blogger says?:

faisal berkata...

jawatan kosong ni memang perlu diisi selalu..mari2 solat berjemaah..

http://faisalapardi.com/

siti zaleha berkata...

hehe. betul,betul :)