CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Isnin, 18 April 2011

gabra ni weyh..

salam..
hey readers,followers,bloggers,stalkers. :)
oke,baru jee tadi aku dikejutkan*terkejut kaaa?? abaikan...aku dikejutkan dengan 1 mesej dari lecturer praktikal aku. hoho.. dia ingatkan aku yang aku akan buat final project presentation aku next monday ni. huwaaaaaa,tetiba jee aku daa gabra gila macam pic bawah ni..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


*ada sama tak? cikit jee laa. yang lain macam korang semua oke.
haha. joke jeee.


yelaa,mana aku tak gabra. lecturer aku ni jenis speaking BI punya kaw-kaw. macam mana laa aku nak bebel sensorang kat depan dia ni. aiyooo,belum dengan report tak siap lagi. pemalas bebenor ni. aisehh,dalam fikiran aku ni macam-macam nak fikir ayat apa aku nak bedal ni masa presentation ni nanti. pandai laa nak bedal masa bebel-bebel nanti.

by the way,wish me luck ya. moga-moga masa aku presentation nanti semua berjalan lancar. amin.


p/s:sanagat malas nak buat report ni. :)









7 0000 awesome blogger says?:

zacky ~786~ berkata...

jgn mls2 meyh ... tak baik utk kesihtan ..`

siti zaleha berkata...

hehe. tak boleh dipisahkan. :)

zippo miller berkata...

malas itu seni ahhahahah

nurul_diya m. nor al-haj berkata...

mals itu hak milik setiap insan ngeh2~~

siti zaleha berkata...

incin zippo miller: haha. mmg seni sangat

nurul: arr,tagline baru tu

chenta nana berkata...

ala.. comelnye header u... nice blog la babe ;)

siti zaleha berkata...

chenta nana : mekasih