CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Isnin, 4 April 2011

ber'BROGA' HILL

selamat ppetang readers. ouhh,,sudah bersawang lamanya ini blog yang ditinggal begitu sahaja. :) yeyeye,ini mahu sampaikan story bila ke'EXCITED' an sangat ekspidisi ber'BROGA' HILL bersama geng tempat kerja aku. tahu tak kat mana bukit ber'BROGA' tu?? mungkin ada yang daa tahu,soo aku nak bagitahu gak. ianya terletak dekat semenyih. tak tahu juga boleh search google map! heee,mai start nak berstory.



alkisahnya,selamat datang ke bukit ber'BROGA'



2/4/2011 kami and the geng berekspidisi ke bukit BROGA




sebelum berangkat mendaki,haruslah untuk ber'snap-snap'. itu memang WAJIB!:) kami bertemakan red's team sbb kalau hilang senang nak cari. haha. *hilang laa sangatkan. tapi sesat yang berbaju biru tu. :)

around pukul 7.40 am kami bergerak memulakan menawan bukit BROGA. haaaaaa,berapa kali berhenti-henti sebab pancit. kesian korang semua an. heee, :)




see,cantikkan pemandangan BORGA HILL waktu pagi.


ramai betul yang menawan BROGA HILL waktu ni. awal-awal lagi diorang daa datang. dan muka-muka yang berjaya mendaki sampai ke puncak yang tak seberapa tinggi.





yeahh! kononnya berjaya sampai ke puncak akhir. akhir laa sangat. yang penting kami sampai.
*yang daa pergi,tak payah tengok. nanti kutuk2. ada heran sangat ka? :)




berangan kononnya 'macho'. aha, :) si mondak tukang kesempatan membuli kami.
*oke,aku cerita bohong jee.



si mondok cakap: 'minah ni SS'.. dia jeles tu. *abaikan manusia di belakang tu.


pasangan ni berhajat 1 hari nanti nak ber'photoshoot' macam sheikh muszhapar kat sini.
*oke nantikan yeee.


aku yang macam selenga. kepenatan. :)


dan paling syokk,akak office aku ni kena ngurat. ngurat apa? ngurat nak amiik gambar sekali laa.
dia cakap: 'will you marry me?' haha. * ^_______^ buat muka shy,shy.



at last,snap before mahu turun. :) mahu pergi lagi.



p/s: cerita merapu-rapu jee.



0 0000 awesome blogger says?: