CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Rabu, 9 Mac 2011

tetiba ada terasa kelainan..


hye all readers..
entry kali ini just ringkas jeee aku nak story.
tak ada idea nak menaip.
tapi pape hal nanti malam aku update.
*cehh,betul ke? tunggu jee laaa
jum kita terus kepada story yang nak dihebahkan pada kalian.
haha.

oke,semalam petang nak dijadikan cerita..
aku pergi pasar malam kat area rumah aku jee.
*kawasan adalah dirahsiakan,sila google map.
haha,iklan sekejap.
aku pergi dengan kawan aku SIKACANGTANAH.

jalan-jalan punya jalan sambil berjogging sampai LEBAM.
bertambah dengan peluh sana sini wangi-wangian asap berkepul..
aha,gimik sahaja.
aku dengan kawan aku ni jalan pusing-pusing sampai LEBAM,tawaf kat pasar malam tu sampai 3 kali.
pecah rekod tak?
haha,bese jee kot.
sampai last tawaf, aku ajak kawan aku ni singgah kat last station kitaorang.
nak beli nasi kerabu. *sbb daa lapar time tu.
time nga syok-syok nak pilih lauk kat situ.
aku dapat merasakan suatu kelainan.
tepek,tepek *sound system.
benda tu basah-basah,lembab-lembab plus euww~~
nak tahu tak apa?
terus-terang aku cakap.
'aku dapat hadiah tahi burung dari burung gagak'
*sila jangan gelak!
u know u all..
grr~~tension+malu+bengan+sakit hati=dan segala macam perasaan timbul time tu.
tak agak-agak seyh burung gagak ni, di'b*****'nya kat atas tudung aku tepat kat kepala.
nasib baik sempat terasa dengan tangan.
euww~~ serious geli,jijik time tu.
macam daa tak ada tempat lain seyh nak 'membuang'.
se'tepek' kat atas kepala aku menjadi habuannya.
bertuah betul.


aku daa menjerit kat situ*sambil membebel sorang-sorang.
sambil tu juga member aku terpaksa tolong bersihkan sisa-sisa mende alah tu kat tudung aku.
grrr~~ geram sangat.
balik jalan menonong jee buat tak tahu.
balik dari pasar malam,dapat hadiah dari burung gagak.
sumpah! aku fobia sesangat kali ni bila daa nampak banyak sangat diaorang terbang.


ni some yang aku kena kat sini.



*click untuk tumbesaran itu penting! :)








p/s: sumpah,daa jadi fobia. lepas ni nak pergi mana-mana bawak payung yee. :)




0 0000 awesome blogger says?: