CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Ahad, 6 Mac 2011

tengok tak cerekarama tv3 semalam?


selamat malam readers~~
auw,,sekarang jarang sikit nak mengupdate.
sebab kebuntuan idea uh lagi pun banyak kerja nak buat.
aku sibuk dengan nak buat report LI aku ni.
adehh,maybe akan datang lecturer yang akan nilai aku nak datang tapi tak tahu bila.
nak tak nak kena ready siap-siap.

oke oke,stop aku talking about LI aku.
tetiba malam ni aku teringat nak update cerita cerekarama kat tv3 semalam.
heeeee,patutnya semalam nak mengupdate tapi malas punya pasal. :)
tengok tak cerekarama PINTU TAUBAT.


seriously,sedih sangat.
tersentuh dekat situ weyh.


Sinopsis drama ini mungkin berkisar kepada seorang anak perempuan yang tak sedar dek untung dan bercita – cita tinggi nak berkahwin dengan orang kaya kerana ini lepas dari kepompong kemiskinan.Ahli keluarga perempuan ini (lakonan Nabila Huda) ni terdiri daripada golongan orang miskin dan OKU. Aku rasalah sebab tengok promo tu tengok lakonan Ako Mustapa sebagai orang cacat.Tapi, sangka kan panas hingga ke petang, rupanya hujang di tengah hari. Rupa–rupa dia kena tipu dan terpaksa menjaga seorang nenek yang lumpuh sepanjang berada di rumah orang kaya itu.


soo,jadikanlah cerita ini sebagai pengajaran.

walaupun kita ada adik beradik yang tak sempurna,jangan sia-siakan mereka.



0 0000 awesome blogger says?: