CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Isnin, 28 Mac 2011

SEGMEN: GEGAR BLOGGER BARU BERSAMA BEN ASHAARI

entry tetiba rajin pada hari ini. mood ketika rajin mengupdate report plus berblogwalking. eh eh,merepek pula.

tadi gegar blog abg BEN ASHAARI,beliau ada buat segmen. saja 1st time nak join segmen dia nih. macam seronok,ramai blogger yang join. yeah! khas buat blogger baru macam aku. aha,tergedik-gedik jap.



MASUK KE BLOG BEN ASHAARI DAN CARI MANA-MANA GAMBAR YANG ADA
-saya pilih picture abg ben yang ni. nampak 'JAMBU' and macho sikit. heeeee :). saya ambil dari entry abg BEN ASHAARI yang ni 'AWAT LAA DOK KATA AKU BLOGGER POPULAR'.


1. SILA JELASKAN KENAPA ANDA MENJADI BLOGGER

asalnya saya hanya silent readers kepada blog-blog lain di luar sana dan juga yang terkenal like blog Hanis Zalikha dan abg Ben Ashaari. akhirnya dapat sesuatu kekuatan menarik minat untuk menjadi seorang blogger. mula-mula buat blog hanya sekadar meluangkan masa lapang sahaja dan hanya akan menaip berkongsi apa yang perlu sahaja. lama-kelamaan minat berblogging semakin mendalam sebab rajin berblogwalking ke blog-blog lain dan mula menjadi serius. kerana dari berblogging laa,saya dapat kenal antara sesama blogger yang lain selain dapat berkongsi segala pelbagai info-info semasa dan menambahkan ilmu dunia blogging ni. :) like sharing is caring right!

BLOG YANG MENJADI PILIHAN HARIAN





25 0000 awesome blogger says?:

zippo miller berkata...

anda seorang yang pandai menghias blog...x serabut tgk blog Puan Rahmah ni hahah

siti zaleha berkata...

@zippo miller: aha,mekasih kamu. :)
masih dalam pembelajaran

solo molo berkata...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

siti zaleha berkata...

solo molo: thnx singgah

Zue Cancer berkata...

singgah disini...rajin2 berblogging ye.. :)

http://onlymezue.blogspot.com

NiSha berkata...

Nisha Sing ah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

c-tea berkata...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca baru blog awak...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

mynameismy berkata...

kite singgah n folo sini ye!^_^

jom dtg rumah! --> http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

fashah84 berkata...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy berkata...

Salam kenal, dari blog encik ben

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

Murni Delights berkata...

nice blog...
salam ziarah...

mas saari berkata...

singgah n follow sini dari segmen BA
salam perkenalan!

semoga terus maju jaya dalam dunia blog!

siti zaleha berkata...

Zue Cancer: thnx :)
NiSha: thnx dear. will update lepas ni. :)
c-tea&nynameismy: thnx dear. will visit u back
fashah84 : :) kamu juga.
lenloy & fuuyooh:salam kenal gk.
murni delights: thnx.
mas: salam kenal too. thnx ur support.

Z-ni berkata...

Hi.. gegar from mrben nye page. salam kenal n folo kamu.

Sal Saari berkata...

sudah singgah n follow

halila Ibrahim berkata...

hai.. salam kenal dr blog Ben.. emm saya dah follow..

Rahmad berkata...

singgah n follow..

http://ceriterahmad.blogspot.com/

fahmie firas berkata...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Lulu caldina berkata...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

sha berkata...

cuba nasib? uii..

Cikin berkata...

hai :)
cikin singgah sini dari blog BA .

pRiNCe berkata...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap awak sudi jadi kawan sy...

zippo miller berkata...

Terima kasih kerana melawat

http://zippomiller.blogspot.com/2011/03/fazura-reply-komen-zippo.html

Zippo ber minat untuk Follow Blog PRDSB ini

Siti Zaleha berkata...

zippo miller: :)