CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Ahad, 27 Mac 2011

SEGMEN: 1 HARI 1 BLOGGER THE FACEBLOG


selamat tengah hari readers~~ oke,mood di waktu tengah hari untuk berblogwalking sambil menyiapkan report LI yang tak habis-habis ideanya mahu merepek meraban. ouhh,,bosan.

tadi berblogwalking ke THE FACEBLOG jatuh cinta mahu join segmen yang THE FACEBLOG buat ni. blogger lain mahu join boleh click sini or click jee kat banner tu. lets start to story oke. :)

NAMA/NICKNAME:
nama diberi SITI ZALEHA BTE SALIKAN. boleh panggil siti,zaleha, siti zaleha. :)

NAMA BLOG & RAHSIA DISEBALIK NAMA TERSEBUT:
hee,malu mahu cerita. nama ini blog lapuk yang tak seberapa seperti blog yang femes amos lain diberi nama PUAN RAHMAH DAUGHTERS STORY BLOG. rahsia di sebalik nama tersebut?? nama blog ini diambil sempena dari nama emak saya nama RAHMAH BTE ABDUL RAHIM. sebab dia seorang yang istimewa dalam hidup saya and i'm proud to be her daughter.

CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA:
sekadar berkongsi segala cerita yang berlaku di sekeliling setiap hari, menyampaikan dan berkongsi pendapat dan berkongsi ilmu serta info or isu-isu semasa. like iklan says 'macam-macam ada'. :)

TUJUAN UNTUK BERBLOGGING:
mahu berkongsi segala info-info semasa ,perkara-perkara baru antara sesama blogger,menambahkan ilmu dan mahu menambahkan kenalan dan juga berkenalan antara sesama blogger tak kira yang sudah terkenal atau tidak like sharing is caring dalam dunia berblogging. :)

HARAPAN ANDA UNTUK BLOG ANDA:
mahu buat yang lebih terbaik lagi dalam dunia berblogging and hope readers setia membacanya tanpa jemu even tak sehebat blog lain di luar sana. :) semangat untuk terus berblogging!

NASIHAT/PESANAN KEPADA BLOGGER LAIN:
always success guys. if ada pape yang salah,apa salahnya sesama blogger kita bertegur dengan cara yang baik dan berhemah. :)

oke,done!

w

0 0000 awesome blogger says?: