CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Selasa, 22 Mac 2011

biarlah hak masing-masing..

VS



mungkin daa lama kot isu pasal tudung-tudung ni. macam-macam style fesyen tudung yang boleh kita tengok yang sedang menjadi trend. u'olls boleh google sendiri laa tentang trend2 bertudung ini. tapi bukan itu masalhnya yang aku nak katakan sebenarnya.

aku tahu perempuan atau lebih dikenali dengan wanita seharusnya diwajibkan bertudung sebagaimana yang telah dinyatakan di dalam Islam. kehendak manusia kita tak boleh nak paksa2 juga right? yelaa, kita nak suruh orang tu bertudung,lepas tu paksa2. sebab tu semua hak memasing. kalau dia nak pakai,pakai laa dia nanti. kalau dia tak nak,itu hak dia. dan pula tu tak payah laa suka nak memandang serong dengan orang yang tak pakai tudung.

lagi2 kalau suka men'sound'2 ni. tak perlu laa suka nak menjaga hal tepi kain orang,biarkanlah mereka. :)

2 0000 awesome blogger says?: