CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Ahad, 13 Februari 2011

terima kasih KAWAN untuk hari semalam

oke,berapa inci habuk telah berkumpul pun tak tahu laaa.
adehh,lama tidak bercerita sebab busy.
oke,cukup dengan alasan kau siti.
yee,memang busy sebab macam2 berlaku.
now,try to wake up!
need refreshing.
need new environment.
eh eh,melalut daa.
oke abaikan sje.
pada folllowers thnx a lot 4 coming and follow me.
sy tak sempat nak memfollow sorang-sorang,nanti ada masa saya balas kunjungan anda. :)

dalam banyak fikir macam-macam yang sedang bercelaru sekarang.
sempat having fun sedikit masa bersama kawan a.k.a housemate saya.
bersama fatin dan hani.
thnx a lot sayangss,dapat spend time bersama kalian berdua.
oke,hangout mana jee di midvalley sahaja. :)


memang enjoy,but not 100% sebab mood aku daa down sangat.
but almost thanx so much kawan. :)
semalam memang seronok.
pusing2 1 midvalley+bershopping,makan2 and the best i loike tengok wayang.
memang gila tengok wayang 1hari tu 2 story.
aha.
cerita DISINI ADA HANTU dan NO STRINGS ATTACHED.




before tunggu wayang around 12pm,kami makan2 di domino's pizza.
ouh,sangat lapar time tuh.
sila lihat muka2 lapar nih..






ini makanan yang kami order...
setelah kekenyangan ini laa hasilnya.


selepas puas makan,kami tengok wayang 1st DI SINI ADA HANTU.
memang best cerita tu. haha.
ada laa gak lawaknya. tak percaya g laa tgok. :)
selepas habis cerita tu,kami lepak di baskin robbin.



sementara menunggu cerita NO STRINGS ATTACHED,
round2 sekitar kedai midvalley dahulu then after that balik!



terima kasih KAWAN :)




muka 'hudus' yang konon2 happy :)

0 0000 awesome blogger says?: