CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Ahad, 6 Februari 2011

kikis wang lelaki di tajuk utama METRO


morning...
awalnya daa update..
lama sesangat tidak mengupdate.
BILL tidak bayar.
eh eh,alasan memang betul pun.

okeoke,btw aku just nak sharing dengan bloggers semua.
tadi syok laa bukak akhbar harian metro pagi ini secara online.
*sejak bila aku jadi rajin entah laa. abaikan jeee.

terkejut juga aku bila ternampak tajuk utama harian metro ini tentang 'kikis wang lelaki'.
oi mak aii,,sekali baca macam-macam andaian kita boleh buat.
belajar daa laa tinggi2 menjulang ke langit.
habis duit mak bapak laburkan kat mereka.
tapi at last2 kerja buat mende tak senonoh.
subhanallah!
korang boleh baca kat sini..

3 0000 awesome blogger says?:

AMOI KUSUT berkata...

gambar ape tu huh?
puas belik..
tp still xdpt bygn..
*blurr..

tungkaran hati.blogspot berkata...

blog walking....! nice blog to watch out.

siti zaleha berkata...

@amoi: gambar pelajar ipta.
@tungkaran.blogspot.com: thnx