CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Isnin, 21 Februari 2011

ada story HANGAT laa! gempak seyh.



ouh, STORY apakah itu..
wahh,rajinnya aku pepagi ini mengupdate.
kat tempat kerja lak tu,haha.
tak ada kerja nak dibuat,so0 ini laaa jadinya. :)
meyh2,meyh2 sini aku ada story hangat nak cerita kat korang.
pagi tadi aku pergi laa berblogwalking kat blog cousin aku AIEN SAMIAN.
tertarik pada post dia, ada new something sesuai untuk para blogger.
nama dia FACEBLOG! berwarna pink seyh.



tujuan FACEBLOG ini wujud adalah untuk membina satu komuniti blogger yang amat sesuai untuk semua ara blogger yang ada kat Malaysia laa ni. ia umpama seperti facebook juga yang bertujuan menjalinkan hubungan yang lebih erat untuk antara para blogger yang lain menggunakan tema ala-ala facebook. jum sama-sama kita join. macam seronok jee. :)

mahu join dan berkongsi blog kalian di komuniti ini ada syarat-syaratnya. kalau berminat click sini faceBLOG.



p/s: credit to aien samian.






0 0000 awesome blogger says?: