CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Selasa, 25 Januari 2011

OUH! abang misai


hey,hey..selamat malam..
sudah berapa hari lamanaya tidak mengupdate.
FUHH! datang balik. :)
oke,broadband tak bayar lagi laa ni pn sempat2 je sebab pinjam broadband kawan punya.
sebab tu tak mengupdate sangat sekarang ini.
urmm,,alhamdulillah follower makin ramai.
thanx pada follower yang sudi follow belog yang tak sehebat blogger lain.
ada masa nanti saya follow belog kalian. :)

okeoke,sekadar mahu berkongsi.
tadi aku pergi menjelajah berita harian online..
terperasan kat satu artikel ni OUH! abang misai keluaran 21/1/2011.
korang suka tak lelaki bermisai ni?
agak2 korang lelaki yang bermisai ni nampak macho,segak atau gatal uh?
aha,itu mesti masing2 ada pendapat lain-lain an.
pendapat aku,lelaki ni bila ada misai nampak 'macho' sikit and matured laa.
tapi bila tak ada misai lak macam budak-budak sikit.
opss,sorry pada lelaki.
tetapi ada juga cakap lelaki bermisai ni hanya untuk menjaga imej diorang jee atau bergaya.
auww~~ tapi kalau lelaki ni seorang yang pandai jaga misai dia dengan kemas memang laa akan nampak bergaya.
tapi kalau lelaki yang bermisai tapi tak tahu mahu menjaga penampilan dengan membiarkan misainya berserabut macam itu sahaja memang mencacatkan ada laa.
ouhh,tak selera nak memandangnya.
korang boleh baca kat sini.



handsome tak?
ada macam rupa korang tak. heee :)
tunggu next entry,ada kejutan untuk kalian nanti.

0 0000 awesome blogger says?: