CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Sabtu, 1 Januari 2011

i fall in LOVE

eh eh eh,jangan fikir lain ea?
saya pn tak tahu.
tajuk entry yang agak menggedik sikit.
heeeeee,aku nga fall in love auww~~
dgn siapa??
eh eh eh,yg pasti bukan dengan seorang yang lelaki laa.
tetapi dengan....
apakah itu..


*eh eh kamu da buat sy jeles oke? iklan sekejap.
credit;google.


aku daa jatuh cinta dengan mende alah tu..
boleh tak belikan untuk aku?
tak boleh ea,tak pe laa aku beli sendiri yee.
trimas! heeeee.
btw,nga otw mendanakan sedikit pengorbanan untuk beli mende tu.
sebab minat dalam bidang photography ni. just for fun only!
cett~~ confirm ramai kan yang minat juga dengan DSLR ni.
sebab benda tu laa yang menjadi trend zaman sekarang.
memang tak dapat tak tandingi siapa yang tahu serba serbi DSLR ni lagi2 pada yang pro!



semalam aku ada usha belog sorang geng blogger aku~~
auww,siapa2 tengok mesti jatuh cinta laa.
sebab semua belog dia tu penuh dengan picture2 memang cantik sangat laa.
uh uh uh,jeles seyh. :)
nak usha click sini..
betul tak,cantik an. :)
dia ni photograher,suka ambil gambar.
dia kata ambil gambar just for fun.
haha,pada siapa2 yang nak ambil perkhidmatan penggambaran dengan dia boleh laa calling2 dia ni.
*promote ni. :)


de lagi tuh aku terpandang kat some side bar dia sebelah kanan,ternampak picture profile FB dia kalau tengok memang cool sangat2.



*sorry en.ARFENG ADIB. sy pinjam pic kamu sebentar yee. :)

style tak picture dia sama dengan ayah dia?
style an,like bapak borek anak rintik.
haha,memang makin jeles aku tengok pic dia ni.
aha,jangan marah yee en.ARFENG ADIB.


actually,pagi semalam kat FB aku ada berkenalan laa dengan dia.
nak tengok profile dia click sini.
sempat laa aku berchatting dengan dia pasal photography ni. :)
an EN.ARFENG ADIB :)


*sila click untuk tumbesaran itu penting!


memang hebat laa dia ni. eh eh,jangan puji lebih2 nanti kembang pulak dia. :)
haha..
btw,thanx en.ARFENG ADIB sebab bagi sedikit tunjuk ajar camne nak kembangkan
minat dalam mende ni. :)

last word he says:
great! all the best in achieving ur passion! :)

oke dude,i will!
jangan segan2 untuk berkongsi ilmu yeee. :)







2 0000 awesome blogger says?: