CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Rabu, 5 Januari 2011

GIVEAWAY EDY:AWAK BUSUK!

eh eh,dapat tag dari EN.MANGGES..
terima kasih en.MANGGES.
hehe,amboi ciap panggil ANAK PEREMPUAN PUAN RAHMAH.
haha,boleh laa tu translate je. :)

berbalik pada cerita giveaway ni.
giveaway ni datang dari THE BEAUTY IN UGLY(en.ZAIDI)




eh eh,macam best jep.
hadiah memang best gak tu an en.ZAIDI. :)
memang best pun hadiahnya sebab satu untuk lelaki and satu untuk perempuan.
siap di sponsor lagi.
nak tahu hadiahnya click sini
kepada anda-anda semua nak join boleh click sini.
kata en.ZIADI:
1.buat 1 entry pasal giveaway ini tajuk "GIVEAWAY EDY:AWAK BUSUK!"
2.jadi follower belog en.ZAIDI.
3.wajib tag 2 orang seorang lelaki dan seorang perempuan.
4.tinggalkan link korang kat ruangan entry giveaway belog en.ZAIDI. :)
tarikh tutup:12/1/2011 pada 11.59 am.

nak tag:

btw,en.ZAIDI sy tak busuk auw saya wangi jee. hehe. :)

4 0000 awesome blogger says?:

Syafiq Rosli berkata...

hehe..all da best ya..da join da

siti zaleha berkata...

hehe. yeka . xperasan laa en.syafiq. xpexpe. :)
all the best u to0.

E.d.Y berkata...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

siti zaleha berkata...

hehe. en.EDY. :) thnx.