CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Sabtu, 15 Januari 2011

bila mata kiri berkedip-kedip

credit:google

ouhh,kenapa erk??
semenjak dua tiga hari ini mata kiri aku selalu berkedip-kedip.
pelik,,tapi masih tidak menemui jawapan.
hari ini pun dua,tiga kali gak mata kiri aku berkedip-kedip lagi.
adakah ia membawa maksud??
mungkin ada..
tapi tak tahu laa kita akan mempercayai atau tidak.
huh,sungguh tak logik langsung!

secara tak sengaja tadi,,
aku punya laa search kt "google" tentang akan maksud
'bila mata kiri berkedip-kedip'..
ada orang mengatakan:

ada org kata ada org rindu kat kita tu...
ada gak kata akan jumpa boyfriend nanti...
ada gak kata kita akan menangis...
ada gak ckp belah kanan berita baik..belah kiri berita buruk..


mungkin hanya kebetulan sahaja kott. :)



p/s: hope tak ada pape berlaku. :)



2 0000 awesome blogger says?:

qasehraihan berkata...

akak pun dik..
asek bkedip je belah kanan ni..
dh smgg dh..
baru ingat nk wat entri pasal ni..
tp pas2 ni..
sbb adik br buat..

siti zaleha berkata...

ouh,ye kak.