CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Selasa, 14 Disember 2010

give away akhir tahun 2010

terjah punya terjah berblogwalking sambil berjongging..
*cett,nampak no0 menipu tuh..
peduli apa aku...
haha.
aku terjumpa kat some blogger nih adakan give away akhir tahun 2010..
aku jumpa give away ni kat belog tuan punya ni TOK ESAH
pelik kit name dia nih. nak masuk tekan jep kt link name tuh.
aku tertarik dengan give away ni.
sje je mana tahu rezeki la katakan..
nak join ni pn ada gak dia punya syarat..
(tak ada syarat maknanya bukan laa contest yee)
haha.
oke sila baca syarat2nya:

1.buat entry pasal GIVE AWAY AKHIR TAHUN 2010 and letakkan pic ni skali then linkkan terus kat entry tuan pny belog ni.


2.letak pic atas 2 kt side bar korang then link an gak ke belog dia.

3.nak jadi follower dia boleh,tak nak pun tak pe.

4.buat satu slogan tentang, " Azam saya tahun 2011 ialah........"
tak lebih 100 patah perkataan.

5.tag 3 orang @ lebih blogger lain dan pastikan diorang tahu bahawa mereka telah ditag.

6.
jangan lupe tinggalkan nama dan link entry penyertaan korang kat
kotak komen entry "GiveAway Akhir Tahun 2010" belog dia.


SLOGAN SAYA:
azam saya tahun 2011 ialah aku akan pastikan aku nak grade tahun depan ni insyallah, sebab aku nak beri hadiah segulung diploma aku itu untuk ibu aku yang tersayang PUAN RAHMAH BT ABDUL RAHIM and my sister. sebab hanya aku harapan mereka dalam family aku. doa ibu aku adalah yang paling utama untuk bekalan aku sepanjang bergelar student. thnx mum! err~~ aku nak jadi seorang akauntan yang berjaya! sebab aku nak balas balik apa yang ibu aku da berkorban berhempas pulas selama ini untuk aku n adik dan macam-macam lagi laa. (xlbey 100 pth perkataan an)

kawan blogger aku nak tag,err~~

men pakai tag je. oke,done! selamat beramal ye.





0 0000 awesome blogger says?: