CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Sabtu, 11 Disember 2010

CONTEST SHOUTBOX COMEY BY FATIN HANANI

yeye,,
semalam da pasal 1st time dapat awards.
kali ini aku nk try masuk 1st time contest ni.
cam menarik jep.
blog ini aku terjah dari blog cousin aku si AIEN SAMIAN..
saja je..
mana tahu ada rezeki aku menang.
haha.
jom join ramai2..
kalau korang nk follow bole click kt link name dy ni..
contest shoutbox ni by FATIN HANANI..
comel laa blog dy.
hehe.



oke now aku nak tag 2 orang laa..(spe erk)

cehh,aku main pakai tag sebab xtw nak tag spe. selamat mencuba!


4 0000 awesome blogger says?:

fatin hanani berkata...

ok gud luck :D
bloglist dah letk blum :D

SITI ZALEHA BTE SALIKAN berkata...

da letak da.sume complete.kalau de pape tak complete,bgtw erk? thnx. :)

fatin hanani berkata...

ok :D

kayuburuk berkata...

salam..cik kak,,
i think..link yg u bagi utk ke blog fatin hanani tu salah la...
cba cek balik...hehehhe