CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Ahad, 5 September 2010

WARKAH BUATMU.

urmm,btw aku nk mintak maaf ssgt2 kat kau.
jika kau terbaca warkah ini.
aku tulis ni sebab aku xtw nk luahkan pada siapa.
xtw nk ckp cmne pada kau.
hanya ini yang aku mampu lakukan.

cuba la kau fahami diriku.
nape kau xpernah nak amik kisah pasal aku skrg??
nape kau da tak pernah mengkhabarkan tntg diri kau padaku.
kau tahu x??
sudah dekat 3 weeks aku menuggu kau.
sampai aku sudah ada di sini pn.
kau xde pn text or call aku.
subhanallah,terkilannya aku.
hanya hati ini je yg mampu merintih.
tiap hari aku tunggu kau.
setia menanti kau.
tapi kau xada pedulikan aku.
xkan la kau terlalu sibuk sgt tanpa ada sedikit masa untuk aku.
perlu aku tahu.
aku hanya memerlukan kau menemani aku.
tapi ini tidak.
kau hancurkan semuanya!

kemana kau pergi.
aku call kau,kau off kan hp kau.
aku text kau,tapi sekali pn kau xpernah nk replynya.
cume aku tertanya2,pe yg sdg kau lakukan sehingga ke hari ini.
aku balik sini,kau xde pn cari aku.
aku de kau,tapi seperti kau tidak wujud di sisiku.
aku seperti tiada gunanya pada kau.
aku tahu kau sibuk.
tapi tak kan laa sepanjang masa.
cuba beritahu aku apa masalahnya.
kau buat aku seperti tunggul.
seperti orang lain aku padamu!

aku selalu ingat kau,
tunggu kau,
risau kan kau,
tapi de kau pernah kesah dgn semua itu?
tak kan agknya.
mana semua janji2 kau.
aku beri kau peluang,tapi kau sia-sia kan.
kau alpa,lalai!
kau lupa semua tu.

pernah kau mahu pergi dariku,
hanya kerana sebab itu.
aku xmahu kehilangan kau.
sebab aku terlalu menyayangi kau!
pernah kau tahu itu?
ouuh,damn.
mulut kau manis mengatakan SAYANG pada aku.
tapi aku tahu kau berbelah bagi untuk menyatakan itu.
kau mengatakan itu padaku.
tapi aku tak tahu adakah itu ikhlas atau tidak.
please,say something to me.
nape kau mendiamkan diri dari ku?
KENAPA??


:(

0 0000 awesome blogger says?: