CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Sabtu, 26 Jun 2010

MaAF KU TELAH MENYAKITI HATIMU :(

urmm,,i'm so sorry 4 u..
aku da sakitkan hatimu..
tapi bagaimana harus aku lakukan..
hanya itu yang dapat ku lakukan..
aku tak sanggup untuk harus menipu diriku lagi..
dengan hanya mendiamkan diriku..

Selasa, 22 Jun 2010

FAMILIAR KA??


p/s;perasan sahaja:))



hahaha,,aku sje jep letak pic kt atas nih..

muahahahah:)))

cuba korg tgok tol3 pic minah kt atas tuh??

adakah muka aku look familiar uh??

haha,,aku pn xtw muka aku ni familir ke pe..

huhuh..perasan suda..

de la someone mbr kt FACEBOOK aku nih..

bwu jep add td..

dy ckp muka aku nih cm muka mbr dy..

mati2 dy ingt aku nih bestfriend dy..

haha..muka nmpk familiar..

ho0ohoho..cik abg..

see tol2 ea..myb pelanduk dua serupa kot..

ngeeeeee,,:))


SENYUM KAMBING SUDA..:))

Isnin, 21 Jun 2010

AKU NI LESS KA??







uh,,td de lerh some mbr aku kt FB semasa aku sdg berFACEBOOKING tegur aku..




pny la bek dy berbual ngn aku kt wall chat..




mula2 gini..




dy:salam




hye..




aku:wslm




hye




dy:nga wtpe?




aku:xd wtpe..




on9 je..




uhhu




dy:oh




nk ngort bley?




aku:ngort uh..




klu brani..




(sambil2 tuh aku bukak lerh profile dy,,nk tgok pic2 dy..skali aku terpandang de pic tunang dy)




dy:ok..no hal uh




aku:ho0hoho..




kang xpasal2 kne melayang ngn tunang kamu




dy:xkne pny..




kwn je xslah kn




aku:ouh,,yela2




xslah pn..




(setelah selang bpe2 minit dy xblz msg aku)




(dy kembali memblz)




dy:awk ni less ke?




aku:huh?




x uh




npe ckp sy cm2?




dy:xd pape..sje je




aku:ouh,,pe yg menyebabkan awk ckp sy ni cm2??




explain sy..




dy:sy tgok awk rmai kwn pmpuan kt friend list




aku:huh?




npe?




salah ka..




mereka 2 sume kwn2 skola sy..




slh ka kwn




berkawan biar seribu




(terus aku xblz)








hey guys! bullshit uh ko nk kte aku ni LESS!!




i'm not the type like what u says oke..



ko ingt aku cmni ka?


klu ye pn aku ni less,,xd ny aku pkai imej2 tudung lerh.



huhu,,u can imagine it right..



huhuhu,,b4 nk ckp tuh lihat2 n fikir2 dlu..



dislike ssgt..



WTF uh!



ko tw ark aku nga mrh skrg


marah ni :(

ADA ORANG SAYANG AWAK

kalau awk nk tahu..fikir2 kan la ye..




  1. sekurang2ny ade 5 org dalam dunia menyayangi anda dan sanggup mati kerana anda


  2. sekurang2ny de 15 org dalam dunia ini menyayangi anda dalam beberapa cara


  3. sebab utama seseorg membenci anda adalahkerana dia ingin menjadi seperti anda


  4. senyuman drpd anda boleh membawa kebahagiaan kpd seseorg,walaupun dia tidak menyukai anda


  5. setiap malam ade seseorg mengingati anda sebelumdia tidur


  6. anda amat bermakna dalam hidup seseorg


  7. kalau tidak kerana anda,seseorg itu tidak akan hidup bahagia


  8. anda seorang yg istimewa dan unik


  9. seseorg yg anda tidak ketahui menyayangi anda


  10. apabila anda membuat kesilapan yg sgt besar,adahikmah disebaliknya


  11. sekirany anda merasa diri anda dipinggirkan,fikirkan semula,mungkin anda yg meminggirkan mereka


  12. apabila anda terfikir anda tidak mempunyai peluang untuk mendapatkan sesuatu yg diingini,mungkin anda tidak akan memperolehinya ttp sekirany anda percaya pd diri sendiri lambat launanda akan memperolehiny


  13. kenangilah segala pujian yg anda terima,lupakan segala maki hamun,caci maki


  14. jangan takut untuk meluahkan perasaan anda. anda akan merasa senang bila seseorg mengetahuiny


  15. sekirany anda mempunyai sahabat baik,ambillah masa untuk memberitahuny yg dialah adalah yg terbaik. hanya seminit diperlukan untuk mendapat sahabat baik,sejam untuk menghargainy,sehari untuk teman tetap paling setia. walaupun punya harta yg banyak,teman ttp paling berharga...

Ahad, 20 Jun 2010

JANGAN TANYA BANYAK KALI BOLEH X??







kali nie aku rse cm nk mrh2 jep...




urrrrmmmmmm,,leks siti..







ko jgn mrh2..







nti ko cpt tua en..







yka??







huhu,,pape jep uh..







pape hal pn aku mmg tgh marah..







xd uh teruk noo0o cmni




huhu,,aku xske uh org tny byk2 kali..



pnt tw ark!!



pnt ssgt nk menjawabnya..



pdhal aku da terangkan byk kali..



jwpn yg sme gk..



degil gk xmahu FAHAM!!!!!



hishhh,,geram ssgt..



blah uh kau!!



oke siti..



skg kau jd cmni..






bole x??



of coz uh bole ssgt5..


hehe..


smile:))


SAYA TAK SUKE DIPAKSA

plizz uh,,
tlong fhm..
hey guys,,i hate u damn much!!
klu skali aku xske,,jgn cari kecoh meyh..
xpyh nk suh pksa byk kali..
aku xske org paksa2 aku and dipaksa..
n sudah tentu gk an ko xske gk an kne paksa..
cm2 la cmne aku rsai..
itu pn disebabkan kau..
WTF UH!!!
kau nk wt aku cm2..
:))

SEX MANIAC 2

haha,,ri ni cte ttg sex maniac ke-2 lak..
pg td de uh gk aku dpt new friends sex maniac yg sme sekutu ngn cte aku smlm tuh..
2 org lak tuh aku dpt
euwwwwwww!!
WTF uh..
cm da xde org len ka mahu add..
kali ni aku xdpt tunjukkan profile diorg..
pasal aku da delete/remove diorg..
sengal!!!
cm da xde org lain nk add..
klu xsilap aku yg dok pi add 2 makhluk tu..
nmeny..
1.NOTTY SHIDI
2.LUPA LAK NMENY..HEHE..COWY2..
btw,,klu korg de dpt friends spt nme2 diatas..
pliz dont approve oke..
abaikan jep..
takut pape terjadi jep..
tp terpulang pd korang jep..
huhuh..
ak da taubat accept manusia2 di atas..
muahaha..
cheeerss!!!

HAPPY FATHERS DAY

urmm..
7TAHUN lamanya kau tiada disisiku..
ku terlalu merinduimu ayah..
walau kau telah lame meninggalkan ku..
tapi kau tetap dihati ku ayah..
subhanallah..
ingatanku kekal padamu ayah..
ku doakan agar kau tenang disana..
hadiah ALFATIHAH ku sampaikan buatmu..
seorang..
amiiinnnnn......
SELAMAT HARI AYAH..:((

SEX MANIAC




pic kabur:)











korang mesti pelik an pe mksod entry aku nih...h0hohohoh..kali ni aku nk cte pasal aku kne ganggu lak ngn org glew yg hengong..waka waka(da cm shakira lak)..huhuhu..xabih2 aku kne ganggu..da uh ri 2 kne ggu ngn mamat TURKEY,,ri ni plak ngn hantu malaon(bhse jb pny ayt uh)..korang ley tgok an pic2 kt ats tu..





2 uh manusianya..mbr dr FB gk..uhhu..nme dy BATANG PANJANG..pelik an..aku xtw uh sme de pemilik acc ni laki ke girl..cteny gini..td aku wt la aku pny status " ILUVYOU..:))"..knonnya sje jep uh..pasal aku nih suka gatal2 upd8 aku pny status..*haha,,ske ati aku uh nk tulis status pe la an kt fb aku..da aku pny acc..bkn ko..demaku kesah..ko sibuk pehal..de nyusahkan ko..


mencarut jp..wakaka..





time aku da upd8 aku pny status kt FB,,rmai lerh yg dok tukang2 komen..bese lerh..hoh0ho..


pasal aku suka org komen2 nih,,mlyn jep..ngeeeeee:))..nga sedap komen-mengomen,, ttbe jep muncul lerh si BATANG PANJANG nih,,dok gk komen kt aku punya status..terkejut beruk aku ble dy komen,,*act,,yka?? haha..ttbe jep,,xpnh2 komen..





dy nih bwu jep jd mbr aku..so,,aku pn men pkai approve jep..hoh0hoh..aku pn jd tkut..nga dok syok blz2 komen ngn mbr aku..dy pn nyampuk gk..*hey u,,ttbe jep ko nyampuk..pdhal aku xd lyn ko pn..hua7..syuhhh!! uh ko jaoh3..





after that dy g bg wall chat kt aku..pertanyaannya berbunyi begini..





dy:hye ct..love love u uuu so much


siti:huh??


dy:sy suka layak sayang and cintai org yg cantik cm ct ni..


siti:y??


dy:sebab sy suka org cute2..


ps2 dy offline da..





huhu,,eeeeeeee..glew pe ke ko..cm xd org len jep..mongoks!!bak kte kwn aku AMIRUL,,sex maniac..jgn lyn!! huh..ye xye gk an..mmg xley pkai enk..de gk org cm2 skg an..tp tkot gk uh..hua3..so pde spe2 yg de mnerima friend cm2 sila2 lerh jgn approve ea..xley cye..silap2 korg nti kne di wt len enk,,hehe..xpasal2 kowg jd cmni nti..

sesama lesbian



sesama gay
euww,,mesti uh xnk an..jauh2kan la..heeeeeeeee:)) luv u uh dear!!

Jumaat, 18 Jun 2010

MY LITTLE SUNSHINE ;))

i'm really miss u!!;))

DAPAT AISKRIM

holla,,beznya akhirnya kempunan aku nk mam aiskrim


dpt gk..


ngeeeee,,thnx mummy..


dpt aiskrim coklat lak 2..


ngeeeeee..;))



aiskrim suda cair lak..heeeeeee;))

p/s:thnx mummy..suka3..

REALLY NOT IN MOOD!!

awak
why awak wt kt sy cmni
pe dosa sy pd awk
sy xsnggup la nk menangis krn awk
npe awk snggup lukakan hati sy
tergamakkan awk
sy ikhlas ntuk sygkn awk
terima awk ke dtg kehidupan sy
mne janji2 awk
sy ingt sy pgg jnji awk
awk akn tepati
tp awk mungkir
lain jadinya
awk ubh fikiran awk
awk terfikir x??
perasaan sy cmne
sakit awk,,sakit3 ssgt
xtertahan rasanya
andainya de laut di depan sy
mungkin sy da mati disitu
tp sy masih waras awk
de ag akal fikiran
hati sy meronta3
terlalu pedih
sebak rsenya
2mlm sy menangis
de awk tw??
x kn!!!!!!!!!!
skg ni..
terpulang pd awk..
pk la mne yg terbaik
if sy msih pntg dalam hidup awk..;((
p/s:maaf,,ini de la luahan hati aku..
;((..

Khamis, 17 Jun 2010

DA RANCANG XJADI

aduhh,,fedup gk nih..
see that..
reunion aku this saturday dibatalkan..
adoii!!
ditunda wktu rye nti..
xbeznya..;((

LAPPY SUDAH OKE!

hehe..



skenya aku lappy aku da bek dr sakit..



padan muka ko hantu2 virus yg telah bermaharajalela di dalam lappy aku nih..



wt sarang je ko enk..



skg aku da xyah risau ag..



thnx G JIMMIE AZMI da tlong ubtkan lappy sy..;))




p/s;lappy ku tersyg..
xd motif pn pic ats nih sbnrny..;))




RAMBUT SUDAH PENDEK



ouh..no...


my rambut suda pendek skg..


sygnya..sob8...


pasal aku sje menggatal nk ptong rmbut..


haha..aku da bosan rmbut pnjg..


aku potong pn xd uh pndk sgt..


actually,,nmpk uh ag cm pmpuan ag..ouwww..


ni jadinya rmbut aku skg..




p/s:pic buruk ckit..;))

AYAM MASAK LEMAK CILI API


holla,,mowng readears

(cehh,,bekny)

agaga..ttbe pg ni aku bgon awal..

awal keww??haha,,pape je la ct..

gini,,td bgon tdow..ttbe jep perut aku lapo enk..

urmmm,,aku teringat nk msk ayam msk lomak cili api

(ckp nogori plak)

haha..huhh..cdpny..menggeliurkan ank tekak aku..

wahhhhh..mak!!akak nk msk aym msk lomak..

lme xmam nih,,lapo2..

cehh,,aku asik membebel jep..

oke uh..aku nk pi msk lu ea..

sebelum tuh korg tgok uh pic nih ea..;))



p/s:sekadar hiasan;))

DISTURBED SOME PEOPLE MAD


mesti kowg tertanye an npe aku letak pic kt atas ni an..haha,,pasal ni la aku nk cte kt kowg..
mamat kt ats ni adalah knln aku dr FACEBOOKING(FB)..huhu..nme dy MAHMUT IBRAHIMOGLUT..from TURKEY..nk tw npe?? dy ni aku anggap cm org sangau ckit..
sng kte mad punya org uh..de kew tiap kali aku on9 FB aku nih,,mesti de dy...aduuuuuuhhhh,,
rimas aku..dy selalu wall chat ngn aku..smapai an aku mlz nk lyn..aku bukannya nk sombong uh ngn mamat turkey nih..cme aku rimas jep..de kew dy ni asik tny pasal diri aku jep...
oho0hhohoho,,hey guys..aku rimas uh ko asik tny bnd pape jep kt aku mcm2..tny aku de pkwe ke x??single ag ka??nga wtpe uh??npe xnk cri pkwe uh??aduhhh,,cuba korg cmni mesti rimas an..ouh,,no...........actually dy tny aku lam BI lerh,,bkn ckp BM lol..haha..de ag pling glew n mongoksnya de dy ckp kt aku "I MISS U,SITI" n "I LUV U"..hey,,bullshit uh ko..ttbe jep ckp cm2 kt aku..ho0oohhoho..angau ke pe..aduuuhh!!!!!! xkn xde girl ag ke kt turkey ka nk ckp cm2..
huhu!! dislike3..jauh2 la..

de ag pling lawak..dy suh aku g dtg turkey sne..hey,,glew ke pe..mongoks ko..aku tny npe aku kne dtg sne..
dy ckp:
"i wanna see u..and i wanna luv n living with u forever"


aku says:
"why"


dy ckp:
"because u not have BF"


aku ckp:
"i dont want uh"



haha,,mongoks..mesti korg tergelak an bce..eeeuwwwwwwwwwwww,,xd kje smata2 nk terkejar kau g sne..de byk ag kt MALAYSIA laki2 dr kau..huhuhu..fedup aku..*cowy mencarut jp..hehe..




ni some profile dy yg smpt aku amik picnya..haha;))















Rabu, 16 Jun 2010

I'M SORRY SAYANG

pasal sy asik terfikirkan awak je..


SAYANG,,,


i'm so sorry..


bukan sy xnk penuhi kehendak awak..


masalahnya sy mmg lagsung xnk..


pliss,,sayang!!!!!!!!!


cant u understand me 4 this time only..


u know an sy de sbb sndr npe sy xnk..


awak tw ark pasal td sy xley tdow smpai skg..


pasal sy serba salah ngn awak..


jgn uh wt sy cmni...


hopefully ssgt,,


awk ley fhm sy ckit je..


i'm really2 sory syg..

coz i'm really2 luv u n dont want 2 missing u..:(





forgive me dear..:(

Selasa, 15 Jun 2010

MUNGKIN KAU BUKAN UNTUK AKU

tadi ttbe aku pny hp berbunyi,,then aku terus membuka inbox..and mesejnya berbunyi:
"salam..awk,sy rasa kita xblh teruskan hbgn kita..sy taw awk baik tp sy xnk lukakan aty awk..tp sy tpksa dmi kbaikan awk"
aku membalas:
"salam..npe??"
dy membalas:
"aty sy pd owg lain..n owg 2 da lama sy knali..tp dia xda kt cni..kita still kwn kn??"
aku balas:
"urm,,klu itu kptsn awk. pe yg bley sy wt. but perlu awk tw sy still sygkn awk. wlaupn awk xnmpk. hopefully,awk bhgia ngn dy. yups,kte still kwn"
dy balas:
"thanks awk..kita leh kwn n sy akn tlg awk"
aku balas:
"insyaallah"
urmm,,perlu kau tahusbnrnya ble aku dpt msg kau..aku ckit xtrse cdey ssgt2 pn..my feedback bese2 je...aku pn xtw uh npe..urmm,,klu kau da kata cm2,,pe aku ley wt an..myb kau bukan untuk aku..and aku juga bukan untuk kau..hope kau bhgia ngn dy..;))

REUNION TIME BATCH 1997-2002


ye,,ye,,ye,,ye,,ye,,ye,,ye...........
xlme ag aku de event reunion time ngn dak2 skul aku time skola rndh dlu..
glew!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rindu ssgt kt diorang..
da byk kali event nih tertangguh..
aduhh,,cian diorang..
event ni diadakan hari sabtu nih..
BBQ time bhaiii!!!!!!!!!
sukasukasukasuka..
JUMPA SEMUA OKE.....;))

SHREK FOREVER AFTER(LAST STORY)

he has everything an ogre could want-true love,good friends,a happily ever after life,,but shrek longs to fell his mojo again,ever for a day..an ill-advised deal with rumpelstilskin grants that wish,thrusting shrek into a lost-like alternate world where donkey doesnt know him,witches rule the skies and puss in boots has packed on the pound. and fiona? having never met shrek,she now leads a band of ogre outlaws. can shrek save far far away and win back his true love?
this is the end of the line for the shrek films

Isnin, 14 Jun 2010

NASI GORENG CILI PADI HIJAU

haha..

td aku wt nasi goreng....

aku kc nme...

NASI GORENG CILI PADI HIJAU+hot dog..

haha...

pasal td perut aku ttbe lapo glew baban uh..

xley tahan..

then aku msok uh dapur..

tgok2 pe yg de ntok aku bedal...

then,,,

aku tgok de ag nasi kt lam periuk aku...

then tanpa berfikir panjang ..

aku pi la wt2 rjin nk msk nasi goreng..

potong n kopek bahan2 utk masak nasi goreng...

prang,,preng,,prang,,preng(cm rempit lak)

ceeewahhh,,

dgn bangganya nasi goreng aku ciap untuk dimakan...

hahaha..

ciap gk akhirnya..

pe ag..

aku bedal uh mam..

ngeeeeeee..

mam ngn mak n adik aku lerh...

mak aku kata bley lerh rasanya..

bley je ke mak??? cehh,,pdhal sdp tuh..ngeeeeeeeeeeee;))

pasal aku men pakai bedal je campak2..

janji sedap untuk di makan...

nk tgok nasi goreng hasil tgn aku...


p/s:jgn tgok lme2..wakaakak...

LAGENDA BUDAK SETAN



korang da tgok lom cte nih..haha..yang sedang hangat de dipawagam skg..cter nih sebenarnya bez uh gk...wakaka..lakonan farid kamil digandingkan ngn lisa surihani n beberapa pelakon lain..



cter nih sbnrnya klu korg tgok n hayati tol2 mesti cdey pny..pasal cte nih berkaitan cintan cintun lerh kata kan..hahaha..yang aku ni plak kurang minat ngn romantik2 nih..haha..time tuh aku tgok cte nih cm xd feeling beb..tp lme2 bley uh tangkap lentok ckit ble da fhm last2 dy..cmni kisaknya..si mamat bernama Kasyah ni tetap ske n setia kt si Ayu nih..dahulunya si Kasyah ni budak setan uh(terejal uh)..dy nih suka sgt wt kacau time dy blaja kt kolaj dlu..ske kacau org tuh,,org nih..n macam2 uh..dajal xdajal si Kasyah..sampai 1 tahap tuh dy de terjumpa ngn sorg minah ni nme Ayu..dalam peristiwa tuh kononnya si Kasyah n rakan2 ny sje nk knekan dak2 yg bwu msok kt kolej diorg(junior lerh)..de si Kasyah nih g masokkan cicak kt lam air tin minuman COCA COLA si Ayu punya nih..masyallah..smpai time tuh si Ayu pi minum air tuh..euwwwwwwwwww..mesti xdapat bygkan an cmne minum air de cicak..(aduh,,nak termuntah aku,,loya tokak denn)..wahahaha..abaikan..cian si Ayu nih..semenjak peristiwa tuh si Ayu n Kasyah ni bercinta..pada 1 time tuh si Kasyah kne hantar ke kwsn pendalaman untuk research dy..Kasyah kne berpisah ngn si Ayu..cian si Kasyah..time bertahun2 si Kasyah ni kt kwsn pendalaman tuh..si Ayu nih dipaksa kwen ngn laki yg penah curang ngn dy..ya ampun,,cian si Ayu..dr bpe tahun si Kasyah tunggu si Ayu dy bwu tw yg si Ayu nih da kwen,,smpai si Ayu da bercerai berai,dan dah bertukar wajah dan da hilang ingatan pn si Kasyah tetap nk kt Ayu..kuat an cinta si Kasyah kt si Ayu nih..haaaaaaaaaaaa.. klu korg nk tw,,tgok uh sndr kt pwgm terdekat ngn anda ye.........ngeeeeeeeeeeeeeee;))


ADAKAH DIA??

adakah dia yg akan bertakhta dihatiku
aku keliru
jika benar itu dia
ya tuhan tolonglah engkau tunjukkan aku kebenarannya
siapakah dia sebenarnya
andai benar dia
andai dia yang akan bertakhta dihatiku
aku bersyukur kepadamu...;):)

TIADA RASA BELAS KASIHAN

korang nampak x pic kt atas nih..uhuhhu..sebenarnya aku letak pic nih aku nk kongsi ngn korang pasal aku rse uh kan manusia skang nih cm da xd perasaan langsung agaknya. ataupun doirang xd rse perasaan belas kasihan ka sesama manusia. cuba korang fikir pe yg aku ckp nih??? skg nih macam2 kes da byk berlaku yg dpt kte tgok,lihat,dengar n macam2 lerh. kes samun la,ragut uh,curi,dadah,lari rumah,cerai berai,politik sana sini,anak hilang la..................


haaaaaaaaaaaa,,ckp pasal anak nih..skg yg nga hot kt lam 1malaysia skg nih pasal KES PEMBUANGAN BAYI........bila aku dengar pasal kes nih,,automatik aku menangis beb..ye uh mne xnye. aku rse kasihan sgt2 ngn bayi2 yg bwu keluar dr perut seorang yg bernama IBU.. belum mengenal apa erti kehidupan sebenar,,tanpa disedari anak itu sanggup untuk dibuang ataupun ngn lbey kejamnya BUNUH...



sooo,,tgok uh pe yg de kt lam pic tuh...psgn kekasih yg sedang hangat bercinta..klu ye pn nk bercinta agk2 uh,,jgn uh ble da buat berzina tuh..reti2 lah untuk bertanggungjawab.. ni tidak len lak jadinya.. YA ALLAH,,aku pn xtw nk ckp pe..sbb sdgkan aku juga seorang manusia..hanya mampu mengeluhkan suara. urmmmmmmm,,pikir2 lah dlu bila nk wt benda yg bley mendatangkan mudarat.



patutnya,dalam keadaan dunia sekarang,kita kena la bersyukur yg kita tidak diletakkan di dalam tong sampah ketika masih kecil dalam keadaan berulatyang sungguh menyadihkan,ada yg bwu 2 wik tuh dalam kandungan sudah dibuang..mmg kejam an manusia skrg. cuba korang tgok pic2 kt bwh nih yg sempat aku copy..
























sedih an ble tgok pic kt atas nih.. hey,,kasihan ssgt2..de Rasulullah s.a.w penah bersabda maksudnya:



"setiap suami adalah pemimpin keluarga. ia akan diminta bertanggungjawab dan setiap isteri adalah pemimpin atas penghuni rumah bagi anak dan suaminya dia juga akan diminta bertanggungjawab."(riwayat al-bukhari)









MEREKA JANTUNG HATI SAYA



















time nih aku n adk+czen2 aku xd kje..



terlalu boring ktorg dok amik lerh pic pkai webbie..




haha..mmg seronok,,mcm2 gaya yang ktorg wt..




paling bez ble tgok+melayan keletah adik sdre aku yg sorg nih..




nme dy ktorg pggil ejul..haha..




macam2 gaya dy nk wt sme ngn aku..




dak kecik bese lerh...ngeeeeeeeeeeeeeehh;))




AKU SAYANG KORANG..;))



peace..;))