CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THE AWESOME MR & MRS BLOGGIE :)

Ahad, 25 April 2010

KAU YANG TERBAEK..



NORAZREN BTE MOHD HASHIM..
itulah nme bagi empunya di atas..
haha..
p/s:sorry azren aku upload pic kau kat sini..
aku bukannya nak promote kau atau pe..
tapi,,
aku nk kau tahu..
bahawa aku terlalu sayang sgt2 kat kau..
kau lah satu2 satunya KAWAN TERBAIK aku..
tiada siapa yg dapat menggantikan kau..
dihati aku..
kau tahu..
walaupun kau selalu tegas dgn aku..
aku tahu..
kau bukannya sengaja suka begitu..
tapi pe yang kau lakukan itulah..
kau telah banyak mengajar aku..
kau lah kawan terbaik aku..
di dunia dan di akhirat..
dah bermacam2 aku belajar dari aku..
kau ajar aku wat kje dgn betul..
walaupun kadang kala aku ni degil..
tapi kau tetap TEGAS dgn aku an..
haha..
itu yang aku suka..
aku banyak belajar masak dari kau..
wahahaha..
tapi paling the bez..
ko pny masak tu ag sedap dari aku..
kau ag teror masak..
hehehehe..
hanya kau tmpt aku bercerita,,
berceloteh..
bergaduh..
bergurau..
and anything yang kita lakukan bersama..
KAULAH YANG TERBAIK..
dgn semua itulah membuatkan hbgn kita rapat..
haha..
*bermadah sudah..
pape hal pun aku nak kau tahu
I LUV YOU A LOT MY DEAREST BESTIES..
our friendship till never the end!!
u must know it..
*p/s:mish u alot..;))



0 0000 awesome blogger says?: